Jste zde

Domů » Malta

Hotel The Victoria, Sliema

Maltský hotel The Victoria

Poloha

4-hvězdičkový hotel The Victoria je umístěn centrálně, ale přesto na klidném místě uprostřed města Sliema. Od oblíbené plážové promenády s obchody, kavárnami a bary je vzdálen jen asi 500 metrů.

K nejbližší skalnaté pláži je to ca. 500 metrů. Do letovisek Valletta (7 km) a St.Julian's funguje dobré autobusové spojení, zastávka autobusu je vzdálená asi 400 metrů. Transfer z letiště trvá asi 30 minut.

Zařízení

Elegantní a komfortní hotel ve viktoriánském stylu s příjemnou atmosférou nabízí k ubytování 120 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí a s posezením, výtah, internetové připojení WLAN (za poplatek), klimatizovaná restaurace The Copperfields, kavárna, bar Penny Black, obchod se suvenýry.

Na střeše hotelu je umístěn malý plavecký sladkovodní bazén (v závislosti na počasí) s výhledem na Sliemu, whirlpool a pool-/snack bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Wellness

Ubytovaní hosté mohou využívat zařízení sousedního hotelu "The Palace", například panoramatický bazén na střeše hotelu, malé wellness centrum s posilovnou, krytým bazénem a parní lázní. Za poplatek jsou různé procedury a masáže.

Ubytování

Individuálně a velmi vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, minibarem / ledničkou, kávovarem, trezorem (za poplatek), klimatizací / topením a balkónem (částečně s výhledem na moře).

Stravování

Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Maltský hotel The Victoriav - vstupní hala
Maltský hotel The Victoria s bazénem
Maltský hotel The Victoria - ubytování
Maltský hotel The Victoria a pláž v okolí
Geografie: 

Místo

Hotel The Victoria, Sliema

Itálie, Malta na FB