Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Majestic, Řím

Římský hotel Majestic

Prvotřídní pětihvězdičkový hotel Majestic, který se nachází v samotném městě Řím, se může pochlubit více než stoletou tradicí. Opravdoví znalci vědí, že ulice Via Veneto a fasáda hotelu Majestic posloužily jako kulisa ve filmu Federica Felliniho "Sladký život". Tento elegantní neoklasicistní klenot dnes opět září v srdci nejednoho turisty.

Hosté oceňují zdařilou kombinaci moderního, svěžího designu s klasickým vybavením. Hotelové chodby zdobí četné fotografie zachycující významné historické události Říma i vlastnoručně podepsané fotografie slavných osobností, které se v hotelu ubytovali. Za pár minut dojdete ke Španělským schodům, k paláci Villa Borghese se slavnou obrazárnou nebo k exkluzivním designovým obchodům na ulici Via Condotti.

V hotelu se nachází výtečná restaurace Filippo La Mantia se sicilskou kuchyní s terasou otevřenou během sezóny ( v závislosti na počasí) a s výhledem na Via Veneto. V hotelu najdete americký bar La Ninfa a moderní posilovnu. V Salone Verdi se dochovaly původní fresky Domenica Bruschiho z roku 1900. Za garážové stání zaplatíte 60 euro na den.

98 pokojů bylo zařízeno ve francouzském stylu art deco. Ručně vyráběný, bílý lakovaný nábytek a hedvábné závěsy kontrastují s tmavou podlahou z tvrdého dřeva a předložkami z pravé kůže.
V pokojích superior (23–29 m²) najdete mramorovou koupelnu s vanou či sprchou, župany, pantofle, fén, televizor se satelitem, připojení k počítači a faxu, klimatizaci, minibar a sejf.
Pokoje deluxe (27–37 m²) jsou prostornější se dvěma lůžky nebo "letištěm".
Apartmány junior suite (44–61 m²) jsou vybaveny stejně, jen jsou zařízeny jako obytná ložnice.

Stravování: Snídaně

(údaje jsou z roku 2010)

Římský hotel Majestic - ubytování
Římský hotel Majestic - ubytování
Římský hotel Majestic s restaurací
Geografie: 

Místo

Hotel Majestic 41° 54' 20.4372" N, 12° 29' 18.4236" E
Location

Itálie, Malta na FB