Jste zde

Domů » Itálie

Rezidence Aquamarina, Lido di Jesolo

Lido di Jesolo - Rezidence Aquamarina

Rezidence Aquamarina se nachází v centru italského letoviska Lido Di Jesolo, v blízkosti náměstí Piazza Milano (cca 100 m), kde je spousta příležitostí k zábavě. Od soukromé písečné pláže je oddělena jen pěší zónou (asi 50 m). Nákupní možnosti jsou v bezprostřední blízkosti.
3-patrový apartmánový dům má prádelnu, v přízemí se nachází supermarket a pizzerie. Parkoviště je u domu.

35 obytných jednotek má hezké a moderní zařízení, jsou vybaveny sprchou a WC, kuchyňským koutkem (lednička, mikrovlnná trouba), sedacím koutem, satelitní TV, klimatizací a balkónem.
Studio pro 1-3 osoby (ca. 35 m2): kombinovaný obývací pokoj a ložnice s dvojlůžkem a jednolůžkem.
Apartmán pro 1-4 osoby (ca. 45 m2): kombinovaný obývací pokoj a ložnice s dvojlůžkem nebo 2 jednolůžky, 2-lůžkový pokoj s malým oknem.
Apartmán pro 1-6 osob (ca. 45 m2): kombinovaný obývací pokoj a ložnice s dvojlůžkem, 2-lůžkový pokoj, malý pokoj s dvojlůžkem nebo pokoj s patrovou postelí.

Každý apartmán má v ceně zapůjčení 2 lehátek a slunečníku na pláži (od 15.5. do 15.9.). V ceně ubytování jsou energie, voda a 1 parkovací místo. Na místě si můžete zapůjčit ložní prádlo (cca 12 euro na osobu) a dětskou postýlku (cca 30 euro na týden). Po příjezdu se platí také vratná kauce 200 euro.

(údaje jsou z roku 2010)

Rezidence Aquamarina - ložnice apartmánu
Rezidence Aquamarina - kuchyně apartmánu
Geografie: 

Itálie, Malta na FB