Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Xara Palace, Mdina

Maltský hotel The Xara Palace

Hotel The Xara Palace se nachází na velmi klidném místě, uprostřed historického starého městečka Mdina. Toto bývalé hlavní město Malty, zvané také "Tiché město"(jen necelých 400 obyvatel a silně omezená doprava) působí stále ještě středověce a spolu se svými kostely, paláci a kláštery tvoří hlavní kulturní atrakci ostrova. K nejbližší pláži je to asi 8 km, zastávka linkového autobusu je vzdálená 100 m.

Malý hotel se 17 pokoji a suitami se nachází ve zrestaurovaném paláci ze 17. století. K jeho zařízení patří přijímací hala s lobby, výtah, á-la-carte restaurant s panoramatickým výhledem, italská restaurace Trattoria, bar (otevřený jen před večeří), parkoviště za poplatek.
V ceně ubytování je malé fitness a sauna. Za poplatek je tenis a golf v nedalekém Marsa Sports Clubu.

Elegantní pokoje (cca 28 m2) jsou velmi stylově dekorovány starožitnostmi a malbami maltských a mezinárodních umělců. K jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, fén, župan, kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, telefon, kabelová TV DVD-přehrávač, internetové připojení, minibar, sejf, klimatizace/topení (podle sezóny), částečně balkón.
Některé pokoje nabízí výhled na uličky Mdiny, jiné nádherný panoramatický výhled na ostrov.
Suity mají navíc terasu a whirlpool.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Maltský hotel The Xara Palace s restaurací
Maltský hotel The Xara Palace - ubytování

Místo

Hotel The Xara Palace 35° 53' 6.3276" N, 14° 24' 16.956" E
Location

Itálie, Malta na FB