Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Villa Antica, Tropea

Pohled na italský hotel Villa Antica

Hotel Villa Antica stojí přímo v historickém jádru města Tropea. Je centrálně položen, ale přesto má klidné okolí. Centrum s mnoha obchody, bary a restauracemi je vzdáleno jen pár metrů od hotelu. Pláž se nachází 500 m od hotelu, letiště Lamezia Terme je vzdálené asi 45 km.

Vkusně zařízená vila z 19. století byla v roce 2008 kompletně opravena. K jejím přednostem patří zastřešený pavilon s posezením, malá, ale hezky upravená zahrádka a střešní terasa s krásným výhledem. Vychutnejte si na ní snídani a pokochejte se pohledem na město. Veřejná parkoviště jsou v blízkosti hotelu.
V ceně ubytování je zapůjčení kol a malé fitness, za poplatek malé wellness centrum, kde najdete saunu, hamam a masáže.

Každý pokoj je originál, zařízený s láskou a vyladěný do nejmenších detailů. Pohodlné dvoulůžkové pokoje s nádechem romantiky jsou vybaveny telefonem,TV se satelitem, sejfem, minibarem, klimatizací, fénem, vanou nebo sprchou a WC.
Prostorné apartmány junior suite jsou vybaveny obývací částí, vanou s tryskami nebo masážní sprchou.

Stravování: Snídaně formou bufetu až do 11.30 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Villa Antica - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Věděli jsme, že se jedná o městský hotel. S ubytováním jsme tudíž byli naprosto spokojeni. Jelikož se jednalo o městský hotel, splnila se všechna naše očekávání. Personál byl velmi milý a usměvavý. Hotel stojí přímo v centru města, proto je třeba počítat s hlukem z ulice. Snídaně byla na italské poměry skutečně špičková. Hotel nenabízí žádné možnosti sportovního vyžití. Na pláž musíte jít 500 m pěšky a potom ještě sejít 100 schodů. Dolů to ještě jde, ale zpátky je to namáhavé.

Itálie, Malta na FB