Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Villa Al Parco, Forio

Italský hotel Villa Al Parco

3-hvězdičkový hotel Villa Al Parco se nachází v místní části San Franceso, uprostřed středomořského parku na ostrově Ischia. Písčitá pláž je vzdálena cca 10 minut pěší chůze, historická část městečka Forio přibližně 20 minut. Autobusová zastávka místní dopravy se nachází přímo před hotelem.

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování více než 30 pokojů. K jeho zařízení dále patří recepce (trezor k pronajmutí), klimatizovaná restaurace, společenská místnost, bar, termální krytý bazén (vstup od 18 let). Dále je pro hosty zdarma k dispozici hotelové parkoviště (nutné nahlásit předem).

Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.
V ceně ubytování je krytý bazén, za poplatek je malé wellness centrum se saunou, masážemi a jinými procedurami.

Všechny pokoje jsou účelně a příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, telefon, sejf, televize se satelitem, klimatizace / topení (na přání za poplatek), velký balkón nebo terasa.
Dětská postýlka je k zapůjčení za poplatek cca 10 euro / den.

Stravování: Polopenze - Ráno se obsloužíte u bohatého snídaňového bufetu, večeře se podávají výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Villa Al Parco - ubytování
Italský hotel Villa Al Parco s bazénem
Italský hotel Villa Al Parco - nedaleká pláž
Geografie: 

Místo

Hotel Villa Al Parco 40° 44' 51.0792" N, 13° 52' 25.3848" E

Komentáře

S dovolenou jsme byli velmi spokojení, jak s organizací tak i s hotelem. Nebyl tu sebemenší důvod, proč bychom si měli stěžovat. Obtěžující byli jen senioři, kteří nevěděli co chtějí a stěžování měli jako sport. U stolu s námi seděly dvě starší dámy a každý den jsme museli poslouchat, že polévka byla na Mallorce lepší a že v Turecku měli na koláčích šlehačku. To bylo skutečně jediné, co nám zde vadilo. Jídlo v hotelu bylo pestré a chutné.
Location

Itálie, Malta na FB