Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vienna Touring, Riccione

Italský hotel Vienna Touring s bazénem

Hotel Vienna Touring je položen v centrální poloze, ale přesto na klidném místě. Od písečné pláže, vzdálené jen cca 50 metrů, je oddělen pobřežní silnicí, od místního centra letoviska Riccione asi 300 metrů. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou asi 100 metrů daleko.

Oblíbený hotel s rodinnou atmosférou je veden od roku 1923 rodinou Fascioli. Hosté jsou zde s velkou pozorností hýčkáni a mohou zde zažít skutečně nezapomenutelnou dovolenou. K ubytování se nabízí 100 pokojů a suit, k hotelovému zařízení dále patří recepce, společenská místnost, televizní koutek, internetové připojení WLAN (za poplatek), výtah, salónky, restaurace, snídaňová místnost s terasou a bar s pianem, venku parkoviště.

Venku najdete také plavecký bazén (10 x 20 metrů) s odděleným dětským bazénkem. Lehátka, slunečníky a osušky jsou bazénu k zapůjčení zdarma.
Pro děti je k dispozici dětské hřiště, animační program pro děti (3 - 11 let) od června do srpna s italsky hovořícím personálem.

Pro ubytované hosty se nabízí sportovní aktivity, zdarma je malá posilovna, stolní tenis a zapůjčení jízdních kol. Za poplatek je malé wellness centrum se saunou a masážemi, antukový tenisový kurt.
Hotel pravidelně pořádá večery s pianem a živou hudbou (cca od poloviny června až do konce srpna).

Pokoje a suity jsou prostorně a pohodlně zařízené komfortním nábytkem, k jejich vybavení dále patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, regulovatelná klimatizace, telefon s přímou volbou, minibar, satelitní TV, trezor. Výhled je na moře nebo do upravené zahrady s palmami, oleandry a stoletými piniemi.
Na vyžádání jsou také možné pokoje s hydromasážní vanou.
Pokoje Executive jsou s balkónem, s postranním výhledem na moře nebo k bazénu.
Pokoje Superior jsou prostornější, mají balkón směrem k moři. K servisu patří snídaně na pokoj, noviny, ručníky u bazénu.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu, jako hlavní jídlo je možné si vybrat mezi obědem a večeří, výběr z menu se salátovým bufetem. Od června do srpna hotel 1x týdně pořádá galavečeři s hudbou.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Vienna Touring s restaurací

Místo

Hotel Vienna Touring 43° 59' 57.408" N, 12° 39' 57.9168" E
Location

Itálie, Malta na FB