Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Tropis, Tropea

Italský hotel Tropis

Hotel Tropis stojí na malém kopečku, do malebného historického jádra města Tropea s úzkými uličkami, krásnými šlechtickými paláci a měšťanskými domy to je asi 300 m. Veřejná, písečno-oblázková pláž je vzdálená přibližně 1 km. Letiště Lamezia Terme je asi 55 km daleko.

Příjemný hotel byl otevřen v roce 2010, skládá se z hlavní a vedlejší budovy. V hlavní budově se nachází restaurace, bar, společenská místnost, výtah, bezdrátové připojení k internetu, parkoviště.
Venku je k dispozici je bazén s hydromasáží a oddělený dětský bazén, terasa s lehátky a slunečníky (v ceně ubytování). V okolí 1 km najdete nabídku vodních sportů (za poplatek). Půjčení kola je také zpoplatněno.

V hotelu je celkem 113 moderně zařízených pokojů (15–20 m²). Jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, TV se satelitem, minibarem, sejfem, klimatizací/topením (podle sezóny), balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze – snídaňový bufet, večeře o dvou chodech se podává výběrem z menu, připraven je bufet s přílohami, předkrmy, dezerty a ovocem.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Tropis - možnost ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB