Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Telstar, Rimini

Italský hotel Telstar

Hotel Telstar se nachází na klidném místě letoviska Rimini, cca 50 m od moře a písčité pláže, od které ho dělí jen promenáda a park se stromy. Nachází se v blízkosti termálních lázní a aquaparku, mezinárodní letiště Rimini Federico Fellini je vzdálené asi 2 km, autobusová zastávka 50 m od hotelu.

Klimatizovaný hotel u pláže nabízí ideální atmosféru pro ty hosty, kteří chtějí strávit dovolenou v mladém a moderním prostředí. Hotel disponuje celkem 90 pokoji, výtahem, restaurací, barem a soukromým parkovištěm. K dalšímu vybavení patří přijímací hala s recepcí s 24-hodinovým servisem, hotelový sejf a televizní místnost. Za poplatek je pro hosty k dispozici pokojový servis a možnost praní prádla.

Pokoje pro hosty jsou moderně zařízené a disponují koupelnou se sprchou a WC, televizí se satelitem, telefonem (za poplatek), balkónem s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně, polopenze i plná penze - všechna jídla se podávají formou švédských stolů. V prostorné a dobře vybavené restauraci si také můžete vybírat každý den z jídelního lístku a vyzkoušet tradiční národní a mezinárodní pokrmy.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Telstar - možnost ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB