Jste zde

Domů » Itálie

Hotel San Leonardo Resort, Vibo Valentia

Hotelový areál San Leonardo Resort s bazénem

Hotel San Leonardo Resort s krásným výhledem na záliv Lamezia a Aeolské ostrovy stojí přímo ve svahu. Nejbližší písečná pláž je od hotelu 5 km daleko, v období 15. června - 15. září se k ní dostanete hotelovým autobusem (za poplatek). Centrum města Vibo Valentia je vzdálené 4 km, města Tropea a Lamezia Terme 30 km.

Hotel se skládá z hlavní budovy a sedmi vedlejších budov. Najdete v něm 90 pokojů, v hlavní budově se nachází klimatizovaná restaurace s terasou, bar, televizní místnost, výtah, uzavřené parkoviště a garáže. Venku se nachází bazén (50 x 21 m, otevřen 15. května - 15. října) s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek) a bar.
V ceně ubytování je stolní fotbal, stolní tenis a boccia.

Moderně zařízené pokoje (20 m²) jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, televizí, minibarem, sejfem, klimatizací (v sezóně). Některé pokoje typu mají navíc balkon či terasu s výhledem na mořskou stranu.
Rodinné apartmány se skládají ze dvou 2-lůžkových pokojů propojených dveřmi, které mají společné WC a sprchu a patří k nim také terasa s výhledem na mořskou stranu.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu. K večeři je v ceně pro každou osobu 0,5 l vody a 0,25 l vína.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel San Leonardo - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celkově jsme byli velmi spokojení, o dovolené jsme si úžasně odpočinuli. Nerušila nás žádná animace, televize ani počítač (i když připojení k internetu v hotelu bylo). Jídlo bylo výborné a personál příjemný, bez problémů se domluvil anglicky. S hotelem jsme byli opravdu spokojení. V době našeho pobytu byl skoro prázdný, prožili jsme tak úžasnou, klidnou dovolenou. Kdo však potřebuje hlídání dětí a animaci, je na špatném místě! Hotel stojí na kopci na odlehlém místě, u hotelového bazénu na vás čeká krásný výhled na moře. Byli jsme však rádi, že jsme přijeli autem a mohli se tak všude dostat. Každý večer jsme si mohli vybrat ze tří předkrmů a tří hlavních jídel. Jídlo bylo celkově velmi chutné, pestré, snídaně byla typicky italská. Bazén byl perfektní. Kdo rád plave, přijde si v něm na své. Posilovna, o které jsme se dočetli v prospektu, byla během našeho pobytu zavřená. V létě jsou v této místnosti umístěny stoly na stolní tenis. Na pláž jsme dojeli oklikou autem, jedná se o veřejnou pláž bez lehátek a slunečníků. Pro rodiny s dětmi se hotel moc nehodí, pro malé děti v něm totiž není nic připraveno (jídla pro děti, hřiště, bazének).

Itálie, Malta na FB