Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Salice Club Resort, Corigliano Calabro

Hotelový areál Salice Club Resort s bazénem

Hotel Salice Club Resort se nachází mezi letovisky Sibari a Corigliano. Dlouhá písečno-oblázková pláž je vzdálená 150 m od hotelu, od kterého je oddělena piniovým lesem. Městečko Sibari leží 5 km daleko, doporučuje se půjčení auta.

V hotelu najdete 36 pokojů, 37 apartmánů, recepci, restauraci, pizzerii, bar, minimarket, plážový bar, bazén (v provozu od 1. května do 30. září), terasu s lehátky a slunečníky.
V hotelu si zdarma můžete zahrát tenis, stolní tenis, volejbal, fotbal anebo si zajít na aquagymnastiku.
K dispozici je venkovní bazénu s odděleným dětským bazénkem, dětské hřiště a miniklub (pro děti od 4 do 12 let, otevřen od 15. června do 15. září).

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, satelitní TV, sejfem, minibarem, klimatizací, balkónem nebo terasou.
2-pokojové apartmány (45 m2) se rozkládají ve 2 patrech a jsou určeny pro čtyři osoby. V obytné ložnici najdete rozkládací gauč nebo dvě křesla na spaní. Dole se nachází koupelna se sprchou a terasa. Nahoře je dvoulůžkový pokoj, kuchyňský a jídelní kout, satelitní TV.
3-pokojové apartmány (65 m²) jsou určeny pro šest osob. Jsou zařízeny stejně jako menší apartmány, ale v horním podlaží je navíc ještě jeden dvoulůžkový pokoj, koupelna se sprchou a balkón.

Stravování: Můžete si zaplatit ubytování bez stravy, snídani, polopenzi nebo plnou penzi. Snídaně se podává formou bufetu, obědy a večeře o třech chodech jsou podávány výběrem z menu a navíc je přichystán salátový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Salice Club Resort - možnost ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB