Jste zde

Domů » Malta

Hotel Riu Seabank, Mellieha Bay

Maltský hotel Riu Seabank

Hotel Riu Seabank se nachází v zátoce Mellieha Bay a od moře s písečnou pláží je oddělen jen pobřežní ulicí. Město Mellieha s četnými nákupními a zábavními možnostmi je jen asi 1 km daleko. Zastávka linkového autobusu je 50 m od hotelu.

Elegantní hotel má 282 pokojů, které se nacházejí v pěti patrech. K jeho zařízení patří velkoryse zařízená přijímací hala s recepcí a sedacími kouty, výtahy, WLAN v přijímací hale a recepci (za poplatek), 5 restaurací, kavárna, koktejlový bar, kadeřnictví a obchod se suvenýry.

Ve venkovním prostoru hotelu se nachází sluneční terasa s velkým sladkovodním bazénem. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu jsou v ceně.
Pro nejmenší hosty nabízí hotel dětské brouzdaliště, dětské animace (od 4 do 12 let) a dětskou hernu.

V ceně ubytování je stolní tenis, fitness, krytý bazén, vířivka, sauna a parní lázeň. Přes den se 6x týdně konají animační programy, 3x týdně je večer živá hudba.
Za poplatek jsou masáže, zkrášlovací procedury, herna s videohrami, billiárd, 4 bowlingové dráhy, stolní fotbal a potápěčská škola (v lednu zavřeno).

Pokoje jsou příjemně zařízené a k jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, telefon, sejf k pronajmutí, satelitní TV, lednice, minibar na objednávku (obsah za poplatek), ventilátor, klimatizace, topení a balkón s výhledem do vnitrozemí nebo na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře opět formou bufetu se studenými a teplými pokrmy. 2x týdně hotel pořádá tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Maltský hotel Riu Seabank s bazénem
Maltský hotel Riu Seabank - ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB