Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Rada Siri, Montepaone Lido

Italský hotel Rada Siri s bazénem

Moderní čtyřhvězdičkový hotel Rada Siri v letovisku Montepaone Lido je vzdálen 300 m od písečno-oblázkové pláže, na kterou vás doveze autobus zdarma. V blízkosti najdete hodně nákupních možností. Montepaone Lido je ideálním výchozím bodem pro výlety do bližšího i vzdálenějšího okolí.

Ve třech patrech hotelu je rozmístěno 45 pokojů. K zařízení hotelu patří moderní přijímací hala s recepcí a sejfem, dva výtahy, bar a klimatizovaná restaurace s venkovní terasou. V zahradě pod olivovníky se skrývá venkovní bazén s terasou. U bazénu a na pláži je pro každý pokoj připraven slunečník a lehátka.

V ceně ubytování je stolní tenis, za poplatek si můžete zapůjčit kola. 50 m od hotelu se nachází sportovní centrum (fotbal, basketbal, tenis), kde je vstup také za poplatek. Další možnosti sportovního vyžití najdete ve městě Montepaone Lido.
Od listopadu do března/dubna jsou některá zařízení kvůli počasí uzavřená nebo je jejich provoz omezen. Tato omezení se vztahují především na bazén a plážové atrakce.

Moderní dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, telefonem, fénem, TV se satelitem, minibarem (za poplatek), klimatizací ( v chladnějších měsících topením), balkónem či terasou.
Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně se podává formou bufetu, večeře je výběrem z menu a s přílohovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Rada Siri - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

S dovolenou jsme byli spokojení a skutečně jsme si odpočinuli. V oblasti služeb, hlavně na pláži, ještě jsou nějaké nedostatky. I tam by se mělo prodávat nějaké občerstvení. Animaci jsme nepostrádali. Naopak jsme byli rádi, že jsme měli klid.

Itálie, Malta na FB