Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Park & Terme Romantica, Sant' Angelo

Italský hotel Park & Terme Romantica

4-hvězdičkový hotel Park & Terme Romantica, s vlastním termálním parkem, se nachází na klidném místě, s krásným panoramatickým výhledem na moře. Leží na konci soukromé cesty, asi 700 metrů od vjezdu do obce Sant' Angelo. Zastávka místní autobusové dopravy je vzdálená 300 m, 6x denně jezdí do centra obce kyvadlová hotelová doprava (zdarma). Nejbližší zátoka ke koupání je 400 m daleko (po schodech), pláž 700 m.

Hotelové zařízení o rozloze 45.000 m2 se skládá z několika budov a je obklopeno rozsáhlou subtropickou zahradou. V klimatizované hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí, společenské místnosti, televizní místnost, bar, restaurace s panoramatickou terasou, internetová kavárna, WiFi ve společných prostorách, soukromé parkoviště.

U hlavní budovy se nachází částečně zastřešený termální bazén (cca 36°C) a bazén s ochlazovanou termální vodou (vhodný pro děti). V termálním parku (cca 4.400 m²) je částečně zastřešená termální lázeň, (cca 36°C), 2 termální bazény (40°C), chlazený termální bazén, sladkovodní bazén, dvě japonské koupele, dvě Kneippovy koupele a jacuzzi.

K dispozici jsou také brouzdaliště a poolbar s terasou (s krásným výhledem na moře), terasa pro nudisty. Slunečníky a lehátka jsou u bazénů k zapůjčení zdarma, ručníky a župany za poplatek.
Pro nejmenší návštěvníky je připraveno malé dětské hřiště.

V ceně ubytování je tenis, volejbal, fotbal, boccia, stolní tenis, horská kola, posilovna, vodní gymnastika, termální park a sauna. Hotel několikrát týdně pořádá tanečení nebo folklórní večery.
Za poplatek jsou různé lázeňské a kosmetické procedury ve wellness centru, jako jsou terapeutické masáže, bahenní koupele, inhalace, elektroterapie, fyzioterapie / osteopatie a kranio-sakrální terapie, rehabilitace. Dále masáže, např. ajurvéda, shiatsu, léčebné aromatické, bio, reflexní terapie, relaxační, kameny, na celulitidu.

Různě zařízené pokoje se nacházejí v 1- a 2- patrových budovách kolem hlavní budovy, jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, televizí se satelitem, klimatizací (centrálně řízenou, v provozu 15.6. - 15.9.), minibarem, sejfem, telefonem.
Junior suity jsou prostornější, mají navíc balkón nebo terasu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze (na výběr je mezi obědem a večeří) - snídaně formou bufetu, oběd nebo večeře o 3 chodech výběrem z menu, k obědu se salátovým bufetem a k večeři s předkrmovým bufetem. Na přání je možné připravit vegetariánské, dietní nebo bezlepkové pokrmy (nahlásit předem).

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Park & Terme Romantica s terasou
Italský hotel Park & Terme Romantica s restaurací
Italský hotel Park & Terme Romantica s bazénem
Italský hotel Park & Terme Romantica - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Park & Terme Romantica 40° 42' 9.8244" N, 13° 53' 20.7024" E
Location

Itálie, Malta na FB