Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Park dei Sibariti, Corigliano Calabro

Italský hotel Park dei Sibarti

Klidný hotel Park dei Sibariti je od oblázkovo-písečné pláže vzdálený asi 150 metrů a oddělen pouze soukromým piniovým lesem. Letovisko Sibari je daleko pouhých 5 km.
Udržovanou rezidenci tvoří hotel, apartmány a kemp. Najdete v ní klimatizovanou restauraci/pizzerii, bar (v provozu od 1. května do 30. září). K dispozici je také pračka (na mince), bezdrátové připojení k internetu, minimarket a uzavřené parkoviště.

Pro hosty je k dispozici bazén (800 m², otevřen od 1. května do 30. září), kolem kterého jsou umístěna lehátka se slunečníky. V ceně pokoje/apartmánu je půjčení dvou lehátek a jednoho slunečníku na pláži (od 1. května do 30. září). Zahrát si můžete tenis a v letní sezóně hotel pořádá animační programy.
Pro děti od 4 do 12 let je připraven miniklub, bazének, hřiště a herna.

36 vkusně zařízených pokojů (30 m²) je vybaveno sprchou, WC, fénem, telefonem, satelitní televizí, minibarem, sejfem, klimatizací (přibližně od 15. června do 15. září), topením (podle sezóny), balkónem či terasou.
Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře o třech chodech s možností výběru, k večeři dostanete na osobu 0,5 l vody a 0,25 l vína.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Park dei Sibarti
Italský hotel Park dei Sibarti - ubytování
Italský hotel Park dei Sibarti s bazénem
Geografie: 

Itálie, Malta na FB