Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Panorama, Cattolica

Italský hotel Panorama

Hotel Panorama se nachází cca 50 m od písčité pláže, od které ho dělí jen pobřežní promenáda. Pěkné historické centrum města Cattolica je vzdálené asi 600 m, zastávka autobusu 200 m.

Rodinný hotel s příjemnou atmosférou nabízí klimatizovanou restauraci, bar, televizní místnost, výtah, parkoviště (asi 2 eura/ den) nebo veřejné parkoviště.

Příjemně zařízené pokoje (cca 14 m2) jsou vybavené sprchou a WC, telefonem, televizí se satelitem. Po předchozím objednání a za poplatek je možná také klimatizace (od 28.5., 2,5 eura na den), lednička (2,5 eura na den), sejf (1,5 eura na den) a balkón.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení a je v nich navíc palanda.

Sport a zábava: V ceně ubytování je krytý bazén (20 m2) s vodními masážemi a malým vodopádem, lehátka, sauna, půjčování jízdních kol. Za poplatek jsou lehátka a slunečníky na soukromé pláži.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře výběrem z menu o 3 chodech s ovocným bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Panorama - možnost ubytování
Italský hotel Panorama s bazénem
Geografie: 

Komentáře

Když jsme do městečka dorazili, tak jsme byli nejdříve zoufalí, nemohli jsme totiž tento hotel najít. Teprve po 30 minutách bloudění po městě jsme ho náhodou našli. Ubytování bylo super, personál velmi přátelský. Šéfová nám hned ukázala hlídané parkoviště, které je vzdušnou čarou vzdálené 400 m. Stojí ale 2 eura na den. Hotelový pokoj byl trochu malý, ale my jsme byli přes den stejně na pláži, která byla skvělá. Co na pokojích moc dobré nebylo, byly tvrdé polštáře (doporučujeme si přivézt vlastní). Jídlo bylo dobré a pestré, nápoje se musí platit.

Itálie, Malta na FB