Jste zde

Domů » Malta

Hotel Kempinski San Lawrenz, ostrov Gozo

Maltský hotel Kempinski San Lawrenz

Hotel Kempinski San Lawrenz Resort leží na klidném místě, uprostřed 30 000 m2 velké zahradní plochy. Nachází se na okraji malého města San Lawrenz, v blízkosti známého útvaru Azure Window. Kyvadlový bus 2 x denně jezdí k písečné pláži Ramla Bay, k hlavnímu městu Victoria, do Marsalfornu a Xlendi.

Luxusní spa hotelové zařízení nabízí 122 pokojů, přijímací halu s recepcí, WLAN (za poplatek), 2 exkluzivní restaurace s mezinárodní a středozemní kuchyní, bar, kadeřnictví, obchod se suvenýry.
Ve venkovním prostoru jsou 2 bazény se sladkou vodou (jen pro dospělé), rodinný bazén, bazénový bar a zahradní restaurace. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu zdarma. Pro malé hosty (3-12 let) nabízí hotel dětský klub s pestrým programem (otevřeno 5 dnů v týdnu).

V ceně ubytování je fitness, 2 tenisové kurty, 2 kurty na squash, (rakety za poplatek) a krytý bazén. Za poplatek je parní lázeň, solárium, vířivka, půjčovna kol, kurzy jógy a pilates, kurzy potápění ve vlastní potápěčské škole. Platí se také ve spa, wellness a ayurveda centru, které patří k nejlepším v Evropě a nabízí četné procedury.
Dětem do 16 let není dovolen vstup do prostoru spa, fitness a whirlpoolu (kromě krytého bazénu 8 – 13 h., v doprovodu rodiče).

Luxusní pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, župan, pantofle, telefon, internetové připojení, satelitní TV, minibar (za poplatek), dále je tu žehlička a žehlicí prkno, kávovar, čajovar, klimatizace a balkón.
Deluxe pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají výhled k bazénu.

Stravování: Bohatý snídaňový bufet, při polopenzi je večeře formou bufetu nebo á-la-carte v hotelové restauraci.

(údaje jsou z roku 2010)

Maltský hotel Kempinski San Lawrenz s bazénem
Maltský hotel Kempinski San Lawrenz - možnost ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB