Jste zde

Domů » Malta

Hotel Intercontinental Malta, St.Julian's

Maltský hotel Intercontinental Malta

5-hvězdičkový hotel Intercontinental Malta je centrálně položen, nachází se v bezprostřední blízkosti zábavní čtvrti Paceville s mnoha obchody, bary, restauracemi a kluby. Malá, pro hotelové hosty vyhrazená, část písečné pláže je vzdálená asi 150 metrů. Zastávka autobusu s dobrým spojením do většiny částí ostrova Malta je v blízkosti hotelu.

Luxusní hotel nabízí k ubytování celkem 451 pokojů. K jeho komfortnímu zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, posezení, výtahy, bufetová restaurace "Harruba", asijská "Eastern Breeze" a italská restaurace "Lido Terrace" á-la-carte, plážová restaurace "Paranga" (rybí speciality) , zahradní restaurace "Al Fresco Brasserie”, bary, kino, bowlingové centrum (za poplatek) a 24-hodinový pokojový servis.

V rozsáhlém venkovním prostoru s palmami se nachází velkoryse řešený sladkovodní bazén s dětským brouzdalištěm, sluneční terasa a poolbar. Odsud budete mít krásný výhled na zátoku St. George's Bay. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je využití největší posilovny na ostrově Malta s lezeckou stěnou, wellness centrum s krytým bazénem, saunou, jacuzzi a parní lázní. Hotel příležitostně pořádá zábavné večery. Za poplatek je salón krásy, 2 kurty na squash a aerobic.
Pro nejmenší hosty je k dispozici miniclub s hlídáním (2 - 7 let).

Pokoje Deluxe jsou vybavené koupelnou s vanu a sprchou, WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), trezorem, satelitní TV, hudebním kanálem, minibarem (za poplatek), přístrojem na přípravu kávy a čaje, žehlicím prknem a žehličkou, klimatizací, balkónem s výhled do zahrady, k bazénu nebo na město.
Pokoje Club mají stejné vybavení, nacházejí se v horních 3 podlažích a nabízejí nádherný výhled na ostrov. Hosté dostávají denně anglické deníky a mají možnost využití exkluzivního Club Lounge v 15. patře s jeho vybavením (snídaně se šampaňským, občerstvení a nápoje po celý den, koktejl ve večerních hodinách, bezdrátové internetové připojení a PC s internetem) a krásné vyhlídkové terasy.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, mezinárodní večeře formou bufetu, výběrem z menu nebo na přání v jiném hotelu nebo v restauraci z "Dine Around" programu s "Dine Around" kartou.

(údaje jsou z roku 2011)

Maltský hotel Intercontinental Malta s barem
Maltský hotel Intercontinental Malta s bazénem
Maltský hotel Intercontinental Malta s vnitřním bazénem
Maltský hotel Intercontinental Malta - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Intercontinental Malta 35° 55' 24.5928" N, 14° 29' 19.9104" E
Location

Itálie, Malta na FB