Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Imperial Sport, Pesaro

Italský hotel Imperial Sport

Hotel Imperial Sport dělí od písčité pláže jen přilehlá ulice. Centrum města Pesaro je vzdálené asi 500 m.
Hotel má 48 moderních pokojů s osobitou a přátelskou atmosférou, snídaňovou jídelnu a terasu s pěkným výhledem na moře, restauraci, prostornou společenskou místnost s recepcí, bar a koutek k posezení, výtah, internet WLAN. Možnost úschovy kol, nafukovacích lehátek apod.

U hotelu najdete také plavecký bazén (25 x 12 m, otevřen 15.5. až 15.9.) s terasou, lehátky a slunečníky. Hotel pořádá během hlavní sezóny animační program pro dospělé.
V ceně ubytování je posilovna, půjčování jízdních kol a převlékací kabinky na pláži, za poplatek je sauna, solárium, služby a vodní sporty na pláži.

Moderně zařízené pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, WLAN, sejfem, minibarem, ventilátorem, topením (dle sezóny), balkónem s bočním výhledem na moře.
Pokoje Superior mají navíc klimatizaci (dle sezóny).
Pokoje Deluxe mají také klimatizaci, dále možnost využívání sauny, nápoje v minibaru a koš s ovocem při příjezdu. Rodinné pokoje mají 2 dvojlůžkové pokoje se společnou sprchou a WC, jsou bez balkónu.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře výběrem z menu o 3 chodech se salátovým bufetem. Při plné penzi také oběd formou bufetu, při pěkném počasí barbecue na terase. V červenci a srpnu hotel pořádá 1 x týdně galavečeře a taneční večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Imperial Sport s bazénem
Italský hotel Imperial Sport - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Byla to celkem dobrá dovolená. Pesaro i hotel bych určitě doporučil. Pokoje jsou nově renovované, velmi pěkné, ale malé. Jídlo bylo dobré, při obsluze ale velmi záleželo kdo nás právě obsluhoval. S dítětem byl pro nás čas večeře v 19:30 moc pozdě. Využili jsme také na dva dny služby hlídání dětí. Personál na recepci byl velmi milý a vstřícný, mluvil německy a choval se dobře k dětem. Co jsme ocenili bylo, že se daly zapůjčit dětské chůvičky a helmy na kola.

Itálie, Malta na FB