Jste zde

Domů » Malta

Hotel Hilton Malta, St.Julian's

Pohled na maltský hotel Hilton v St.Julian's

Hotel Hilton Malta leží v Portomaso, části města St.Julian's, na severním pobřeží ostrova Malta. Přímá poloha u moře nabízí nádherný pohled na přístav s luxusními privátními jachtami, restauracemi a bary. Prvotřídní nákupní možnosti a kasino jsou v bezprostřední blízkosti. Zastávka autobusu je v blízkosti hotelu a nabízí dobré spojení do hlavního města Valletta.

Luxusní hotel postavený s elegantní atmosférou nabízí 404 pokojů. Hotel má rozsáhlou přijímací halu s recepcí a sedacími kouty, 3 restaurace s vynikající mezinárodní a místní kuchyní, koktejlový bar, konferenční místnosti, nákupní pasáž s elegantními butiky a kadeřnictví.

V palmové zahradní části je velkolepý bazénový prostor se třemi sladkovodními a jedním mořským bazénem, samostatné dětské brouzdaliště, sluneční terasa, bazénový bar a gril restaurace. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu zdarma. Pro malé hosty je zde k dispozici dětské hřiště.

V ceně ubytování je tenisový kurt (včetně umělého osvětlení, 2 squashové kurty, whirlpool, parní lázeň, sauna a fitness. Za poplatek je použití wellness centra a zkrášlovacího centra s masážemi, tělovými a obličejovými procedurami.
Večer je pravidelně pořádán pestrý zábavný program.

Luxusně zařízené pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, fén, telefon, fax, sejf, kabelovou TV, hudební kanál, minibar (obsah za poplatek), klimatizaci, topení, balkón a výhled na přístav. Možno rezervovat pokoj s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře formou bufetu s teplými a studenými pokrmy.

(údaje jsou z roku 2010)

Maltský hotel Hilton s bazénem
Maltský hotel Hilton - možnost ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB