Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hassler Roma, Řím

Italský hotel Hassler Roma nad Španělskými schody

Světoznámý luxusní pětihvězdičkový hotel Hassler Roma vítá v Římě návštěvníky z celého světa. Hotel nad slavnými Španělskými schody stojí přímo vedle kostela Trinita dei Monti. Historický palác ze 16. století slouží svému účelu již od roku 1893 a stará se o něj již pátá generace německo-švýcarské hoteliérské dynastie Roberta E. Wirtha.

Hotel se proslavil svým výborným servisem a službami. Již dávno si ho oblíbilo mnoho hostů z celého světa, kteří umí ocenit absolutní klid a diskrétnost, o čemž svědčí Zlatá kniha hostů. Elegantní místnosti, které si zachovaly půvab dávných dob, zdobí starožitnosti, barevné fresky, benátská zrcadla a křišťálové lustry. Ke slavným pamětihodnostem, jako jsou Villa Borghese, Via Veneto či Via Condotti a k exkluzivním butikům, dojdete pěšky za pár minut. V blízkosti hotelu se nachází stanice metra Spagna.

Z italské kuchyně restaurace Imago, oceněné 1 michelinskou hvězdičkou, krásně uvidíte celé město. V hotelu se nachází ještě restaurace a bar Salone Eva s večerní živou klavírní hudbou, koktejl bar Hassler, restaurace a bar Palm-Court s otvírací dobou v závislosti na počasí, recepce, salon, posilovna s terasou a s výhledem na město.

V hotelu si můžete zaplatit vstup do wellness lázní Amorvero SPA, kde na vás čekají různé zkrášlovací procedury, masáže, sauna, parní lázně a solárium. Můžete si zajít i do kadeřnického salonu Metodo Rossano Ferretti Hair Spa.

V hotelu se nachází 82 pokojů a 13 suit, které jsou zařízené v moderním nebo klasickém stylu a nabízejí veškerý komfort. K jejich vybavení patří koupelna s mramorovou vanou, župany, fén, pantofle, satelitní televize,DVD přehrávač, telefon, minibar, sejf, klimatizace.
Pokoje Classic (cca 28 m2) mají královskou postel, výhled na město nebo do zahrady.
Pokoje Deluxe (cca 35 m2) jsou částečně s balkónem, s výhledem na město nebo do zahrady.
Pokoje Grand Deluxe (cca 45 m2) jsou jako pokoje Deluxe, ale větší a komfortnější.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Hassler Roma - ubytování

Místo

Hotel Hassler Roma, Řím 41° 54' 21.2472" N, 12° 29' 0.4236" E
Location

Itálie, Malta na FB