Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Grand Michelacci & Residence, Gabicce Mare

Italský hotel Grand Michelacci u moře

Hotel Grand Michelacci & Residence se nachází v centru městečka Gabicce Mare, na konci pěší zóny. Leží na menší vyvýšenině přímo u moře, od kterého ho odděluje jen malá ulice. Na místní pláž se dostanete po schodech. Cattolica je vzdálená asi 1,5 km, letovisko Rimini 15 km.

Hotel se skládá ze 3 domů - Grand Michelacci, Maison a cca 20 metrů vzdáleného Glamour M Hotelu. Grand Michelacci je zařízen v klasickém stylu s vkusným vybavením, je plně klimatizovaný s pěknou snídaňovou terasou a restaurací s výhledem na pobřeží, barem, společenskou místností a terasou.

Glamour M Hotel byl nově otevřen v roce 2008, vyznačuje se puristickým stylem, černobílými barevnými kombinacemi a je v něm velmi přátelská atmosféra. Hotel je plně klimatizován s moderní restaurací s podsvětlenými obrazy, barem a společenskou místností. V obou hotelech jsou výtahy.

Maison je malá vila se 4 pokoji a nachází se přímo na pozemku Grand hotelu.
Velké uzavřené parkoviště je vzdálené cca 2 km (autobus k němu jezdí zdarma 8:00 - 22:30) nebo je možné parkovat na veřejném parkovišti.

Všechny pokoje jsou vybavené sprchou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, minibarem, sejfem, klimatizací (dle sezóny) a balkónem.
Klasické pokoje v Glamour M Hotelu jsou světlé s příjemnými barvami v kombinaci se zlatými a bronzovými tóny.
Zlaté pokoje v Grand Michelacci jsou příjemně zařízené v klasickém komfortním stylu, mají navíc postranní výhled na moře.
Pokoje ve vile Maison jsou moderní ve světlých barvách, s dvojlůžkem s baldachýnem a jsou bez balkónu.

V ceně ubytování je bazén v Grand Michelacci (13 x 9 m, 1.5. až 15.9.) a termální bazén s vodopádem, lehátka a slunečníky, krytý bazén (7 x 5 m, otevřen cca 8 hodin denně), bazén na terase Glamour M Hotelu v 1. podlaží (8 x 4 m), posilovna (v Glamour M Hotelu) a půjčování jízdních kol.
Za poplatek jsou služby na pláži, wellness centrum s whirlpoolem, parní lázně, sauna, masáže a jiné procedury.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře výběrem z menu o 3 chodech se salátovým a předkrmovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Grand Michelacci - možnost ubytování
Hotel Grand Michelacci se vstupní halou
Italský hotel Grand Michelacci s bazénem
Geografie: 

Itálie, Malta na FB