Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Galidon Terme, Forio

Italský hotel Galidon Terme

Hotel Galidon Terme se nachází nad zátokou Citara, v blízkosti pláže Citara a historických Poseidonových zahrad. Na pláž se dostanete kyvadlovým hotelovým autobusem zdarma, kromě soboty. Centrum městečka Forio je vzdálené cca 2 km, autobusová zastávka je přímo před hotelem.

Hotel nabízí k ubytování asi 90 pokojů, které jsou umístěné v několika budovách. Dále k jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí), restaurace, bar, internetové připojení, TV místnost (satelit) a výtah (v hlavní budově), parkoviště (zdarma).
Ve venkovním prostoru najdete bazén, velkou sluneční terasu s barem u bazénu.

V ceně ubytování je wellness centrum: vyhřívaný krytý bazén (do konce dubna a od začátku října), částečné zastřešený termální bazén, lehátka a slunečníky. Hotel 2x týdně pořádá taneční a 1x týdně kytarový večer (živá hudba).
Za poplatek jsou bahenní koupele, různé masáže, hydromasáž a přírodní sauna, župany.

Dvoulůžkové pokoje jsou příjemné zařízené, k jejich vybavení patří sprchový kout, WC, klimatizace (od poloviny června do poloviny září, za poplatek), telefonem, TV se satelitním příjmem, chladnička (na vyžádání / za poplatek), vysoušeč vlasů, balkón nebo terasa. Možnost přistýlky. Některé pokoje jsou s přímým výhledem na moře.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - kontinentální snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Galidon Terme s bazénem
Italský hotel Galidon Terme - ubytování

Místo

Hotel Galidon Terme 40° 42' 44.5968" N, 13° 52' 17.346" E
Location

Itálie, Malta na FB