Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Excelsior, Pesaro

Italský hotel Excelsior u pláže

Hotel Excelsior se nachází na klidném místě letoviska Pesaro a od soukromé písčité pláže ho dělí jen promenáda. Centrum s velkým množstvím obchodů, barů a restaurací je vzdálené jen cca 500 m. Velmi pěkné historické centrum je vzdálené cca 1 km, Urbino 15 km a letiště Rimini 34 km.

Objekt byl nově postaven v roce 2010, jedná se o exkluzivní stylový hotel s vkusným a útulným designem. K jeho zařízení patří snídaňová jídelna, 3 restaurace s výběrem á-la-carte, bar, kavárna, čítárna, výtah, pěkná venkovní terasa s posezením, zahrada, parkoviště a garáž.

V ceně ubytování je posilovna, půjčování jízdních kol, wellness centrum: krytý bazén s mořskou vodou (10 x 5 m, vyhřívaný) s vodními masážemi a pěkným výhledem na pláž, sauna, parní lázně, masážní sprchy, odpočinková místnost.
Za poplatek jsou služby na pláži (1 slunečník a 2 lehátka cca 50 euro na den), převlékací kabinky na soukromé pláži, vodní sporty, masáže a procedury ve wellness centru.

K hotelu patří 49 luxusních a velmi vkusně zařízených pokojů. Pokoje Comfort (cca 19 m2) jsou vybavené mramorovou koupelnou se sprchou, WC, fénem, župany, telefonem, televizí se satelitem, internetovým připojením WLAN, minibarem, sejfem, topením/klimatizací (dle sezóny) a terasou.
Junior suity (cca 30 m2) mají stejné vybavení jako pokoje, ale mají navíc koutek k posezení, balkón a výhled na moře.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře výběrem z menu o 3 chodech.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Excelsior s bazénem
Italský hotel Excelsior - ubytování

Místo

Hotel Excelsior 43° 54' 40.0212" N, 12° 55' 22.2132" E
Location

Itálie, Malta na FB