Jste zde

Domů » Malta

Hotel Excelsior Grand, Valletta

Maltský hotel Excelsior Grand

Hotel Excelsior Grand leží jen několik minut chůze od starého města Valletta, v městské části Floriana. Je nádherně položený do starých opevňovacích zdí ze 16. století, s vlastním hotelových jachtařským přístavem a panoramatickým výhledem na město Sliema, Manoel Island a přístav Marsamxett. Autobusové nádraží je vzdálené asi 10 minut chůze.

Hvězdově tvořený luxusní hotel je určený pro hosty, kteří chtějí strávit dovolenou v elegantní atmosféře, kombinované s vynikající kuchyní a perfektním servisem. Velkoryse koncipovaný hotel má restauraci "Spice Islands" (snídaňový bufet), á-la-carte restaurant "Admiral's Landing" (večerní bufet, à-la-carte za poplatek možný s pokrmy z jižní Asie, středovýchodu a Karibiku), open-air restaurant "Yacht Club" s výběrem italských a maltských pokrmů. Dále v hotelu najdete velkou přijímací halu s výhledem na přístav, businesscenter s internetovým terminálem (PC za poplatek), Wireless LAN, beautyfarm, kadeřnictví, obchod s novinami a časopisy, butiky, výtahy, konferenční místnosti, podzemní garáž.

V ceně ubytování je velký bazén (900 m2) se sluneční terasou a barem, lehátky a slunečníky, krytý bazén, whirlpool, parní lázeň, sauna a fitness. Za poplatek je wellness centrum s různými procedurami, masáže, potápěčská škola a místa pro parkování člunů.
Pro nejmenší hosty od 3 do 12 let je připraven miniklub a dětský bazén.

K dispozici je 439 pokojů (cca 34 m2), komfortně, elegantně a velmi vkusně zařízených. Jsou vybavené vanou a WC, dále tu najdete župan, fén, rádio, telefon, satelitní TV, Pay-TV, internetové připojení (za poplatek), minibar, sejf, klimatizaci, topení (dle sezóny), kávovar, čajovar, balkón s nábytkem (výhled do vnitrozemí, boční výhled na moře nebo přímý panoramatický a mořský výhled).
Executive pokoje mají stejné vybavení, ale navíc vchod do executive-lounge (otevřeno 7.30-19 h.) se samostatným snídaňovým prostorem, odpolední kávou a čajem, mezi 18-19 h. koktejly, denní tisk.
2-pokojové suity (cca 54 m2) mají boční výhled na moře a 2 balkóny.

Stravování: Snídaňový bufet, při polopenzi večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Maltský hotel Excelsior Grand s bazénem
Maltský hotel Excelsior Grand - možnost ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB