Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel De Russie, Řím

Italský hotel De Russie v centru Říma

Pětihvězdičkový hotel De Russie se nachází ve věčném městě Řím, mezi Španělskými schody a náměstím Piazza del Popolo. Leží jen několik minut od známých památek, módních butiků a ulice Via Condotti. Je obklopený terasovitými zahradami a je tak oázou klidu. Hotel se nachází v blízkosti stanice metra Spagna. Letiště Fiumicino a Ciampino jsou vzdáleny ca. 20 km.

O elegantní a přitom vzdušný interiér hotelu se postaral Tommaso Ziffer, jedinečnou atmosféru hotelu dodal pomocí historických prvků, jež ladí s těmi nejušlechtilejšími materiály. K zařízení hotelu patří recepce, různé salónky. V hotelu si můžete zajít do restaurace Le Jardin de Russie s terasou otevřenou podle počasí. Bar Stravinskij je oblíbeným místem schůzek lidí ze světa módy a médií.

Doporučit lze rovněž velkolepou zahradní terasu s nádherným nádvořím, která je otevřena podle počasí a nabízí klidné útočiště. Hosté mohou využívat spa a wellness centrum s posilovnou, velkým bazénem s jacuzzi, tureckými lázněmi, saunou a salónem krásy (procedury za poplatek).

Hotel nabízí celkem 122 pokojů, které jsou zařízeny v pastelových barvách. Komody, židle a stoly z tmavého dřeva kontrastují s měkkými, světlými barvami zdí a stropů. Určitě vás překvapí i koupelna zdobená mozaikou a fotografie Roberta Mapplethorpeho, které pokojům dodávají zvláštní kouzlo. Všechny pokoje jsou vybavené mramorovou koupelnou, fénem, župany, satelitní TV, vysokorychlostním připojením k internetu (cca 20 euro/24 hodin), klimatizací, minibarem a trezorem.
Pokoje Classic (cca 30 m²) jsou komfortní, s výhledem na městskou stranu nebo do zahrady.
Pokoje Executive (cca 35 m²) jsou prostornější, s výhledem na město.
Pokoje Deluxe (cca 40 m²) jsou s výhledem na zahradu či město.
Studia Room (cca 45 m²) mají komfortní obývací část, výhled na město.
Junior suity (cca 55 m²) mají kombinovaný obývací prostor s ložnicí, výhled na město či do zahrady.
Executive suity (65–70 m²) jsou tvořeny oddělenou ložnicí a obývacím pokojem, výhled na město či do zahrady.

Stravování: V ceně snídaně formou bohatého bufetu. V restauraci Le Jardin můžete ochutnat gurmánskou středomořskou kuchyni, vyrobenou z těch nejlepších místních surovin. Přes den nabízí bar Stravinskij široký výběr lehkých jídel a občerstvení.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel De Russie - ubytování

Místo

Hotel De Russie 41° 54' 35.9568" N, 12° 28' 38.874" E
Location

Itálie, Malta na FB