Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Cleopatra, Ischia Ponte

Italský hotel Cleopatra s bazénem

Hotel Cleopatra se nachází na klidném místě uprostřed zeleně, ve staletí starém piniovém a dubovém háji. Centrum městečka Ischia Ponte i pláž jsou vzdálené jen asi 15 minut chůze. Je možné využít také místní hromadnou dopravu, zastávka autobusu se nachází nedaleko hotelu.

Rodinný hotel má 40 pokojů a k jeho zařízení patří recepce, společenská místnost, restaurace s terasou, bar, termální bazén, sluneční terasa a snack bar. Hlídané parkoviště je v ceně (nutná rezervace předem).
Pro hosty, kteří chtějí využít termálních služeb, hotel nabízí dopravu do moderně zařízeného termálního centra Ischia.
Na pláži je možné si zapůjčit slunečník a lehátka za poplatek.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, klimatizací (za poplatek) a balkónem nebo terasou. Jednolůžkové pokoje jsou bez balkónu.

Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně, večeře formou bufetu nebo výberem z menu a salátový a ovocný bufet. Při pěkném počasí je snídaně podávána na terase.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Cleopatra - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Dovolená v tomto hotelu byla pro mě velmi pěkná. Hotel bych doporučil kvůli jeho klidné a přesto centrální poloze, čistotě, přátelskému personálu a dobrým večeřím.

Itálie, Malta na FB