Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Baltic, Riccione

Hotel Baltic, Riccione
Italský hotel Baltic

Hotel Baltic se nachází asi 600 m od centra města Riccione. Pláž od hotelu dělí jen pobřežní promenáda.
Moderní a renovovaný hotel se 62 pokoji disponuje recepcí, výtahem, internetovým koutkem, restaurací a americkým barem. Parkování u hotelu je zdarma.

V ceně ubytování je posilovna, stolní tenis, billiard a sauna, za poplatek je půjčovna jízdních kol a jejich servis, masáže a velké množství sportovních a zábavních aktivit v okolí.
Na každý pokoj je na pláži k dispozici zdarma plážový servis - 1 slunečník nebo sluneční plachta a 2 lehátka.

Částečně renovované pokoje jsou vybavené klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, sejfem, internetem WiFi, koupelnou nebo sprchou a WC,fénem a balkónem s výhledem na moře.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou o něco větší.
Dětská postýlka je v ceně, nutno předem objednat.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu, předkrmy, saláty a dezerty jsou formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Baltic s jídelnou
Italský hotel Baltic - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Hotel odpovídá 3 hvězdičkám, ale jídlo bylo kvalitnější než 3 hvězdičky. Rušila nás jen stavba podzemní garáže mezi hotelem a pláží a stavba nového hotelu, i když náš hotel stále fungoval jako hotel pro cyklisty, který byl v červnu plně obsazen Italy a mnoha skupinkami důchodců. V pokojích byla vana s whirlpoolem. Velmi dobrá byla obsluha u večeře v restauraci. Jídlo a pití bylo výborné a velmi chutné, jako od maminky. V hotelu není žádný bazén, což je velká nevýhoda.

Itálie, Malta na FB