Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Art Boston, Turín

Italský hotel Art Boston

Poloha

4-hvězdičkový hotel Art Boston se nachází v centru italského města Turín, v blízkosti parku Valentino, stejně jako nejvýznamnějších muzeí a galerií ve městě. Je vzdálený jen 800 metrů od hlavního vlakového nádraží v Turíně "Porta Nuova".

Zařízení

Moderní, kompletně zrekonstruovaný a stylový art hotel navrhl italský architekt Bongiovanni s důrazem na moderní design, přímé linie, jasné akcenty a jednoduchou eleganci, které se harmonicky kombinují s přírodními a vysoce kvalitní materiály.

K ubytování je připraveno 87 pokojů, dále k zařízení tohoto hotelu patří vstupní hala s recepcí, posezení, lobby bar, hotelová restaurace "La Linea Continua", čítárna, internetový koutek a malá vnitřní zahrada. Parkoviště je v blízkosti hotelu, garáže jsou za poplatek (15 € / den).

Ubytování

Komfortní pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, satelitní televizí, přístupem na internet, telefonem, mini barem a trezorem (za poplatek), klimatizací / topením.

Pokoje typu Superior mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a komfortněji vybavené. V nabídce jsou také pokoje Deluxe a junior suity.

Stravování

Bohatá snídaně formou bufetu ve snídaňové místnosti nebo v restauraci "La Linea Continua", která je připojena k hotelu. Za příplatek si v restauraci můžete objednat také obědy a večeře (výběrem z menu).

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Art Boston s halou
Italský hotel Art Boston s posezením
Italský hotel Art Boston s barem
Italský hotel Art Boston - ubytování
Italský hotel Art Boston - další ubytování

Místo

Hotel Art Boston, Turín 45° 3' 22.734" N, 7° 40' 9.8148" E
Location

Itálie, Malta na FB