Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Adria, Milano Marittima

Italský hotel Adria u moře

Hotel Adria se nachází přímo u moře, v jedné z nejhezčích a nejelegantnějších oblastí italského letoviska Milano Marittima. Místní centrum se nachází ve vzdálenosti cca 1,5 km, písečná pláž je před hotelem. Nedaleko se nachází národní park Cervia, 27 hektarů velký piniový háj.

K zařízení hotelu patří 141 pokojů, přijímací hala s lobby, společenská místnost, bar, jídelna a výtah, vlastní parkoviště (asi 100 míst).
Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén s hydromasáží, oddělený dětský bazén, sluneční terasa, snackbar. Slunečníky a lehátky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

Útulné pokoje jsou jednoduše zařízení, k jejich vybavení patří sprcha a WC, vysoušeč vlasů, kosmetické zrcadlo, telefon, televize se satelitem, sejf a minibar (za poplatek), klimatizace/topení (podle sezóny) a balkón. Výhled je možný na piniový háj, částečný nebo přímý na moře.
Pokoje pro 4 osoby mají palandu.
Pokoje Comfort jsou prostornější a komfortnější, s velkým balkónem a internetovým připojením.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. Nápoje k hlavním jídlům jsou v ceně (víno, pivo, voda a limonády).

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Adria s bazénem
Italský hotel Adria - ubytování

Místo

Hotel Adria 44° 17' 21.282" N, 12° 20' 56.3424" E
Location

Itálie, Malta na FB