Jste zde

Domů » Itálie

Hotel The Westin Excelsior, Řím

Pohled na římský hotel The Westin Excelsior

Nádherný hotelový palác The Westin Excelsior stojí v samém srdci města Řím, na nákupní třídě Via Veneto. Je vzdálen jen pár kroků od známého renesančního parku Villa Borghese. Hotel je klasikou mezi grandhotely, byl zařízena v empírovém stylu 19. století.

Luxusní hotel, člen mezinárodního hotelového řetězce Starwood Hotels & Resorts, vás okouzlí svou tradiční atmosférou a osobitostí. Stylovou eleganci podtrhují vybrané starožitnosti, cenné křišťálové lustry a bílé stropy zdobené zlacením. K dalším kvalitám hotelů patří velký komfort a prvotřídní servis.

Ve slavné restauraci Doney vám nabídnou výtečnou středomořskou kuchyni na nejvyšší úrovni. Jedinečné kouzlo vyzařuje i bar Doney, ze kterého se rychle stalo oblíbené místo schůzek. Díky hudbě, kulturním událostem a pestré nabídce je klub žhavým tipem italského hlavního města.
V hotelu dále najdete wellness zónu se saunou, tureckou lázní, vířivkou, krytým bazénem a posilovnou, za poplatek si můžete zajít na masáž.

316 pokojů je zařízeno ve stylu biedermeieru nebo empíru. K pokojům Deluxe (přibližně 35 m²) patří mramorová koupelna, fén, župany, TV se satelitem, klimatizace, minibar a sejf. Pokoje Grand Luxe (přibližně 40 m²) jsou vybaveny stejně, jen jsou větší.

Stravování: Snídaně - formou bohatých švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel The Westin Excelsior - možnost ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB