Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sans Souci, Gabicce Mare

Italský hotel Sans Souci

Poloha

4-hvězdičkový hotel Sans Souci je umístěn na krásném místě, najdete ho na malé vyvýšenině nad mořem, s krásným výhledem na pobřeží. Veřejná a soukromá pláž je vzdálená jen 70 metrů, po malé cestičce. Do centra Gabicce Mare se dostanete po cca 250 metrech, letiště v Rimini je asi 20 km daleko.

Zařízení

Moderní a přátelský hotelový komplex s příjemnou atmosférou nabízí k ubytování 80 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, klimatizace, restaurace s výhledem na moře, bar s panoramatickou terasou, internetové připojení WLAN (za poplatek), výtah, parkoviště. Pro nejmenší návštěvníky je připravena dětská herna a dětské hřiště.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma terasa s bazénem (12 x 6 m), whirlpool, krytý bazén (8 x 4 m), sauna, malá fitness místnost a půjčovna kol. V hlavní sezóně hotel pořádá vodní gymnastiku.

Za poplatek jsou masáže, kosmetické procedury, vodní sporty, lehátka a slunečníky na pláži.

Ubytování

Pokoje v hlavní a vedlejší budově (propojené navzájem) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, internetovým připojením, minibarem, trezorem, klimatizací, balkónem (některé s výhledem na moře).

V nabídce jsou za příplatek také superior pokoje, které mají podobné vybavení jako standardní pokoje, ale navíc župany, noviny, ovocný koš při příjezdu, nealkoholické nápoje v minibaru a stravování v menší, samostatné restauraci.

Stravování

Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu s předkrmovým a dezertovým bufetem. V hlavní sezóně se večeře podává na terase.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Sans Souci s bazénem
Italský hotel Sans Souci s pláží
Italský hotel Sans Souci - ubytování

Místo

Hotel Sans Souci, Gabicce Mare 43° 57' 55.9728" N, 12° 45' 49.3956" E
Location

Itálie, Malta na FB