Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel San Antonio, Qawra (St. Paul's Bay)

Maltský hotel San Antonio

Poloha

4-hvězdičkový hotel San Antonio je umístěn v letovisku Qawra na ostrově Malta. K nejbližší skalnaté pláži je to cca 100 metrů, ke známé pláži Golden Bay 7 km.

Nedaleko hotelu najdete krásnou promenádu s mnoha restauracemi, obchody, bary a kasinem. Funguje odtud dobré autobusové spojení do okolních letovisek.

Zařízení

Oblíbený hotelový komplex ve středomořsko - orientálním stylu (s plánovanou rekonstrukcí v zimě 2013/14) nabízí k ubytování 400 pokojů.

Dále k jeho zařízení patří velká přijímací hala s recepcí, posezení, bufetová restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, marocká restaurace, brasserie, kavárna, snack bar, lobby bar, knihovna, salón krásy, konferenční místnosti, garáže (za poplatek).

Ve venkovním prostoru se nacházejí dva velké plavecké sladkovodní bazény, samostatný dětský bazén, sluneční terasa, pool bar. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je vyhřívaný krytý bazén s odděleným dětským bazénem, mini golf, stolní tenis a moderní fitness centrum s wellness - whirlpool, sauna a parní lázeň.

Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační programy, příležitostně tématické večery. Za poplatek jsou masáže, zkrášlující procedury, hamám, aerobic a strečink, vodní sporty na plážích.

Pro nejmenší hosty je připraven mini club (červenec až polovina září, pondělí až sobota od 10.00 do 12.30 a od 14.00 do 17.00 hodin, 5 až 11 let), mini disco a malá herna.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, sejfem, satelitní TV s hudebním kanálem, internetovým připojením WLAN a minibarem (oboje za poplatek), kávovarem, ventilátorem, klimatizací a balkónem. Za příplatek je výhled na moře.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější, a mají navíc rozkládací pohovku.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo all inclusive - snídaně a večeře formou bufetu, obědy formou bufetu nebo výběrem z menu od 12.30 do 14.30 hodin, sendviče 15.00 - 17.00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 22:30 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Maltský hotel San Antonio s posezením
Maltský hotel San Antonio s bazénem
Maltský hotel San Antonio s vnitřním bazénem
Maltský hotel San Antonio - ubytování

Místo

Hotel San Antonio, St. Paul's Bay 35° 57' 11.0124" N, 14° 25' 6.4992" E

Komentáře

Hotel byl celkem dobrý, ale kvůli jeho poloze jsme museli za koupáním v moři cestovat. Mohli jsme zůstat u bazénu, ale to bylo brzo nudné. Personál je ochotný, v některých případech ale neškolený. Snídaně je anglická, bohatá, pokoje prostorné a v pořádku.
Location

Itálie, Malta na FB