Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Elite, Bologna

Italský hotel Grand Elite

Poloha

4-hvězdičkový hotel Grand Elite se nachází asi 20 minut chůze od věží Due Torri v italském městě Bologna. Do centra města se dostanete asi za 5 minut díky autobusu, autobusová zastávka "Saffi" je přímo u hotelu.

Porta San Felice je vzdálená 600 metrů, ke katedrále a bolognské univerzitě je to pěšky asi 20 minut daleko. K hlavnímu městskému nádraží je to asi 30 minut chůze nebo můžete opět využít autobus. Letiště je vzdálené cca 6 km.

Zařízení

Tento městský hotel nabízí k ubytování celkem 106 pokojů a suit, dále k jeho zařízení hotelu patří vstupní hala s recepcí (24 hodin), výtah, restaurace, bar, přístup na internet WLAN ve veřejných prostorách (za poplatek) a soukromé parkoviště u hotelu (za poplatek).

Pro obchodní cestující je k dispozici business centrum, několik plně vybavených zasedacích a konferenčních místností je možné rezervovat pro obchodní jednání nebo soukromé oslavy.

Ubytování

Všechny pokoje a suity (nekuřácké) jsou elegantně a luxusně zařízené v retro stylu 70. let minulého století, k jejich vybavení patří koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, přístupem na internet (za poplatek), minibarem a klimatizací.

Stravování

Snídaně formou bufetu, v gurmánské restauraci Cordon Bleu si můžete zakoupit obědy nebo večeře v podobě kombinace speciality z regionu Emilia Romagna a mezinárodní kuchyně, v nabídce je také široký výběr regionálních vín. V hotelovém baru si můžete ve stylovém prostředí vychutnat drinky, koktejly a chutné občerstvení.

(údaje jsou z roku 2013)

Italský hotel Grand Elite s lobby
Italský hotel Grand Elite s restaurací
Italský hotel Grand Elite - ubytování

Místo

Hotel Grand Elite, Bologna 44° 30' 6.2064" N, 11° 19' 12.756" E
Location

Itálie, Malta na FB