Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Garda Bellevue, Limone sul Garda

Italský hotel Garda Bellevue

Poloha

4-hvězdičkový hotel Garda Bellevue se nachází na klidné místě, v krásné poloze na svahu s panoramatickým výhledem na jezero.

Leží v blízkosti velké veřejné pláže Limone sul Garda u známého jezera Lado di Garda v Itálii (cca 200 metrů). Městečko Riva del Garda je vzdálené asi 11 km.

Do místního centra s obchody, restauracemi a bary je to jen asi 300 metrů daleko. Vzdálenost od letiště Verona je asi 95 km.

Zařízení

Hotel s rodinnou atmosférou byl kompletně zrekonstruován a dnes nabízí svým hostům k ubytování 110 pokojů v hlavní a vedlejších budovách.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtahy (ne ke všem pokojům), Wi-Fi, restaurace, bar, společenská místnost, pizzerie s terasou, butik, obchod se suvenýry, mini market, parkování zdarma a garáže za poplatek.

Ve venkovních prostorách najdete plavecký bazén se sluneční terasou, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a wellness

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít wellness centrum s krytým bazénem, jacuzzi, saunou a parní lázní. Za poplatek jsou masáže, solárium a kosmetické procedury, a samozřejmě také vodní sporty u jezera.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (cca 16 m²) v hlavní nebo vedlejší budově jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací / topením (v závislosti na ročním období), trezorem, satelitní TV, telefonem, balkónem. Za příplatek jsou pokoje s postranním výhledem na jezero.

Rodinné pokoje (cca 30 m²) se skládají se ze oddělených místností, které nejsou navzájem propojené spojovacími dveřmi, mají 2 koupelny, jinak jsou stejně vybavené jako dvoulůžkové pokoje.

Stravování

Polopenze (snídaně a večeře) nebo polopenze plus - snídaně a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu, odpolední káva / čaj a koláče. Hotel 1x týdně pořádá gala večeři.

(údaje jsou z roku 2014)

Italský hotel Garda Bellevue a jezero Lado di Garda
Italský hotel Garda Bellevue s bazénem
Italský hotel Garda Bellevue s restaurací
Italský hotel Garda Bellevue s vnitřním bazénem
Italský hotel Garda Bellevue - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Garda Bellevue, Limone sul Garda 45° 48' 36.684" N, 10° 47' 33.2088" E
Location

Itálie, Malta na FB