Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Eraclea Palace, Eraclea Mare

Italský hotel Eraclea Palace

Poloha

4-hvězdičkový hotel Eraclea Palace se nachází na poměrně klidném místě na pobřeží Itálie, obklopený piniovým lesem. Je to největší hotel v letovisku Eraclea Mare.

Malé místní centrum je vzdálené 100 metrů, mírně se svažující, 3 km dlouhá písečná pláž 300 metrů. V nejbližším okolí hotelu jsou bary, restaurace a obchody. Další letovisko Jesolo je cca 10 km daleko, Caorle 12 km.

Zařízení

Moderní hotel nabízí k ubytování 90 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, TV místnost, internetové připojení Wi-Fi zdarma ve vstupní hale a u bazénu, výtah, snídaňová místnost, jídelna, restaurace, bar, konferenční místnost, terasa, parkoviště (cca 5 € / den) a garáže (cca 10 € / den).

Na střeše, v 6. patře, je umístěn sladkovodní plavecký bazén (vyhřívaný) s hydromasáží, dětský bazén, velká sluneční terasa a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži má každý pokoj k dispozici zdarma 1 slunečník a 2 lehátka (přibližně od 20.5. do 15.9.).

Sport a zábava

V ceně ubytování je malý fitness koutek a wellness centrum se saunou, parní lázní a tureckou koupelí (otevřeno jen cca 4 hodiny denně, vstup od 16 let). Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště u pláže.

Za poplatek jsou kosmetické procedury, solárium a masáže ve wellness centru a vodní sporty na pláži.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje (cca 15 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací / topením (v závislosti na sezóně), minibarem, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem a balkónem.

Rodinné pokoje Family tvoří 2 pokoje (cca 30 m²) se spojovacími dveřmi a s 1 nebo 2 koupelnami.

V nabídce jsou také apartmány (31 - 35 m²) které mají navíc oddělený obývací pokoj kombinovaný s ložnicí a 1 ložnici (ke spaní rozkládací gauč, manželská postel a patrová postel), ledničku, kuchyňský kout, myčku nádobí, mikrovlnnou troubu, jídelní stůl.

Stravování

Vlastní, polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu, k obědům a večeřím jsou předkrmy a hlavní chody servírované, kromě toho je k dispozici salátový, přílohový a dezertový bufet. V plné penzi jsou zahrnuty nápoje po celý den od 11:00 do 21:00 hodin (voda, místní víno​​, točené pivo a nealkoholické nápoje).

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Eraclea Palace s pláží
Italský hotel Eraclea Palace s bazénem
Italský hotel Eraclea Palace s recepcí
Italský hotel Eraclea Palace s restaurací
Italský hotel Eraclea Palace - ubytování

Místo

Hotel Eraclea Palace, Eraclea Mare 45° 32' 45.2868" N, 12° 45' 23.7096" E
Location

Itálie, Malta na FB