Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Eden, Řím

Římský hotel Eden, Itálie

Tradiční hotel Eden založený roku 1889 patří k nejexkluzivnějším domům ve městě Řím. Nachází se poblíž nejznámějších římských památek, jako jsou Španělské schody a fontána di Trevi, a také blízko nákupních ulic Via Veneto a Via Condotti. Je tak ideálním výchozím bodem pro procházky Římem.

Hotel nabízí ušlechtilé a elegantní zařízení v luxusním a exkluzivním prostředí. V hotelu se nachází známá restaurace La Terrazza del Eden s terasou na střeše (doporučuje se rezervace předem). Kromě středomořské kuchyně se v ní potěšíte nádherným výhledem na Řím. Dále v hotelu najdete restauraci Il Giardino dell' Eden, bar La Terrazza, výtah a posilovnu.

121 elegantních pokojů a suit je vybaveno mramorovou koupelnou, klasickým italským nábytkem a velkým oknem, které nabízí dostatek světla a výhled na město. Pohodlně a elegantně zařízené pokoje (asi 25 m²) kategorie Superior jsou vybaveny telefonem, rádiem, televizí, DVD přehrávačem, minibarem, župany, pantoflemi, sejfem, klimatizací a fénem. Pokoje (30 m²) kategorie Deluxe jsou vybaveny stejně, jen jsou prostornější.

Stravování: Snídaně - formou bohatých švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Italský hotel Eden - možnost ubytování
Geografie: 

Itálie, Malta na FB