Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Costa Citara, Forio (Ischia)

Italský hotel Costa Citara

Poloha

3-hvězdičkový hotel Costa Citara se nachází v letovisku Forio, v zóně nazvané "Cuotto", na křižovatce k městečku Panza, obklopený středomořskou krajinou italského ostrova Ischia.

Od hotelu se snadno dostanete k nedaleké pláži Citara anebo k termálním lázním "Giardini Poseidon". Zastávku místní autobusové dopravy najdete jen pár metrů od hotelu.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 33 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezor k pronajmutí), restaurace, internetové připojení WLAN a nehlídané parkoviště (zdarma).

v pěkné zahradě s citrusovými stromy je umístěn plavecký bazén (termální voda 33°C) s hydromasáží. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Wellness

Za poplatek je k dispozici solárium, masáže a kosmetické procedury.

Ubytování

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, televizí se satelitním příjmem, telefonem, klimatizací (za poplatek), topením, balkónem nebo terasou s výhledem na hory nebo na moře (za příplatek).

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Costa Citara s bazénem
Italský hotel Costa Citara s restaurací
Italský hotel Costa Citara - ubytování

Místo

Hotel Costa Citara 40° 43' 18.5952" N, 13° 51' 56.9484" E

Komentáře

Čistý hotel, skvělý servis, chutné jídlo - byli jsme naprosto spokojeni. Díky autobusové zastávce přímo před hotelem to bylo ideální místo pro objevování okolí. Termální voda v bazénu měla příjemnou teplotu, jen nás trochu rušil hluk z ulice. Personál byl velmi přátelský byl vstřícný k individuálním přáním. Jídlo bylo velmi chutné a pestré, během 11 dnů, co jsme tady byli na dovolené, se předkrmy ani hlavní jídla neopakovaly.
Location

Itálie, Malta na FB