Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Capo Vaticano Resort & Thalasso Spa, Capo Vaticano

Italský hotel Capo Vaticano Resort & Thalasso Spa u moře

4,5-hvězdičkový hotel Capo Vaticano Resort & Thalasso Spa je umístěn na krásném místě, přímo u soukromé písečno-oblázkové pláže s výhledem na Stromboli. Je přístupný po strmé příjezdové cestě.

Centrum vesničky San Nicolo di Ricadi je vzdálené ca. 4 km, Capo Vaticano 5 km a město Tropea přibližně 10 km. Kyvadlová doprava do uvedených středisek je za poplatek. Transfer z letiště trvá asi 70 minut (cca 80 km).

Hotelový resort postavený v roce 2008 je umístěn v 60.000 m2 velké a udržované zahradě, vyznačuje se svou moderní a jedinečnou architekturou, ale také velmi dobře vybaveným a profesionálně vedeným thalasso spa centrem.

Komfortní hotel je plně klimatizovaný, skládá se z hlavní a jedné menší vedlejší budovy a k ubytování nabízí 121 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, bary a butik, internetové připojení WiFi (zdarma).

V rozlehlé zahradě areálu je umístěn plavecký bazén s mořskou vodou a pool bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako posilovna, aerobik, 2 tenisové kurty, sportovní turnaje (červenec / srpen), vodní aerobik. Hotel pravidelně pořádá zábavní večery, pro děti (4-12 let) je připraven mini club a dětské hřiště.

Za poplatek je půjčovna kol a lodí, plachtění, windsurfing a potápění, velké moderní wellness centrum, kde najdete 3 thalassoterapeutické bazény, jacuzzi, parní lázeň, saunu, masáže, relaxační oblast.

Moderně a komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje se nacházejí v hlavní i vedlejší budově, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou / WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor, TV se satelitním příjmem, mini bar (za poplatek), klimatizace a balkón nebo terasa s výhledem do zahrady nebo k moři.

Pokoje typu Superior mají stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, ale jsou prostornější a mají přímý výhled na moře.

Junior suity (2-4 osoby) se nacházejí v hlavní budově, k jejich vybavení patří navíc obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, velký balkón nebo terasa s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu s denně se měnícím bufetem nebo formou 4-chodového menu v restauraci "Il Mantineo". Při zaplacení plné penze se podává oběd v plážové restauraci "Stromboli" (pokud počasí dovolí).

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Capo Vaticano Resort & Thalasso Spa s bazénem
Italský hotel Capo Vaticano Resort & Thalasso Spa s pláží
Italský hotel Capo Vaticano Resort & Thalasso Spa - ubytování

Místo

Hotel Capo Vaticano Resort & Thalasso Spa 38° 37' 43.9896" N, 15° 49' 56.2188" E

Komentáře

Byli jsme tady velmi spokojeni. Krásné zařízení, skvělé jídlo, příjemný personál.
Location

Itálie, Malta na FB