Jste zde

Domů » Itálie

Hotel Aldebaran, Lido di Jesolo

Italský hotel Aldebaran

3-hvězdičkový hotel Aldebaran je umístěn na centrálním místě, v západní části letoviska Lido di Jesolo. V jeho blízkosti se nachází náměstí Piazza Nember a pěší zóna.

Mírně se svažující, široká písečná pláž je vzdálena asi 100 metrů a je ideální pro rodiny s dětmi. Obchody, restaurace a další zábavní příležitosti jsou v těsné blízkosti hotelu.

Hotel nabízí k ubytování 70 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí), společenská místnost s TV koutkem, restaurace, bar, kavárna s terasou, kde se na přání podává snídaně, výtah. Společné prostory jsou během léta klimatizovány.

V ceně ubytování je stolní tenis, hotel během sezóny (cca od června do září) pořádá denní zábavní program a na terase večerní živou hudbu. Pro každý pokoj je na pláži servis v podobě 2 lehátek a slunečníku. Za poplatek je biliár.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, telefonem, TV se satelitním příjmem, centrální klimatizací (v červenci a srpnu), balkónem.

V nabídce jsou také cenově výhodné mansardové pokoje, které jsou velmi jednoduché a malé, s nízkým stropem a malým střešním oknem a bez balkónu. Jinak mají stejné vybavení jako ostatní pokoje.

Stravování: Snídaně nebo polopenze plus - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu a se salátovým bufetem, během večeře je také v ceně 1/4 litru vína a 1/2 litru vody.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Aldebaran s pláží
Italský hotel Aldebaran - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Aldebaran 45° 29' 12.9192" N, 12° 35' 44.8512" E
Location

Itálie, Malta na FB